Wie komen in aanmerking voor ZAAI?

Voor ZAAI Coachtraject gelden de volgende selectiecriteria:

Ben jij…..

  • startende ondernemer of ZZP’er (0-3 jaar bezig) gevestigd in Diemen?

  • ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

  • de ideeënfase voorbij, en heb je met je product of dienst de eerste klanten binnen en/of omzet behaald?

  • op zoek naar kennis en vaardigheden over ondernemerschap en uitbreiding van je netwerk?

  • bereid je commitment aan ZAAI te geven in de vorm van o.a. aanwezigheid bij alle programma-onderdelen, de opdrachten te maken en de verschillende aangereikte netwerkbijeenkomsten te bezoeken?
  • professioneel, ambitieus, initiatiefrijk, doel- en resultaatgericht?

  • minimaal 24 uur per week werkzaam voor je eigen bedrijf?

Hoe gaat de selectieprocedure in zijn werk?

Inschrijven doe je door te klikken op “aanmelden ZAAI Diemen 2019” en het volledig ingevulde vragenformulier in te zenden. Je kunt je inschrijven tot en met zondag 13 januari 2019.

Kandidaten die voldoen aan de selectiecriteria worden uitgenodigd deel te nemen aan de ‘speeddate’-ronde met de coach en de betrokken projectleider(s). De speeddates vinden plaats op donderdag 17 januari en vrijdag 18 januari 2019.

Na de ‘speeddate’-ronde worden de geselecteerde deelnemers op dinsdag 22 januari 2019 bekend gemaakt. Iedere kandidaat die aan de speeddates heeft deelgenomen, krijgt persoonlijk bericht of hij/zij wel of niet geselecteerd is voor ZAAI Diemen 2019.

Op vrijdag 1 februari 2019 vindt de startbijeenkomst van ZAAI Diemen 2019 plaats, met de eerste plenaire coachsessie. Hierbij leren de deelnemers elkaar kennen en wordt het coachcontract getekend. We gaan o.a. aan de slag met wat er nodig is voor succesvol en doelgericht ondernemerschap.