Partners ZAAI Diemen

Gemeente Diemen

De gemeente Diemen is projectinitiator van ZAAI Diemen 2018.

Het aantal startende ondernemers en zzp’ers is de laatste jaren sterk toegenomen. De groep wordt steeds belangrijker voor de (lokale) economie en werkgelegenheid. ZAAI sluit aan bij het voornemen van de gemeente om startende ondernemers te ondersteunen en te investeren in de lokale economie.
Dat doet de gemeente niet alleen. Met ZAAI worden lokale ondernemers aan elkaar verbonden. Zo geven ervaren ondernemers masterclasses als onderdeel van het programma en ontmoeten startende en ervaren ondernemers elkaar tijdens de verschillende netwerkbijeenkomsten.

Wethouder Jeroen Klaasse van Gemeente Diemen:

“Ik ben heel blij dat wij, naast de goede contacten met de gevestigde ondernemers, ons nu ook meer gaan focussen op startende ondernemers. Onze hoop is dat zij zich met behulp van Zaai verder ontwikkelen als ondernemer en zij zich daarnaast meer verbonden gaan voelen met de gemeenschap van Diemense ondernemers.”

ZAAI Diemen - Gemeente Diemen

Ondernemend Diemen

Ondernemend Diemen is een platform voor alle bedrijven en ondernemers in Diemen met als doel het bieden van een zakelijk netwerk en collectieve belangenbehartiging. Ondernemend Diemen is een levendige ondernemersvereniging met een actief en betrokken bestuur.

Gemeente Diemen en Ondernemend Diemen werken bij veel activiteiten samen, zoals bij de organisatie van het jaarlijks terugkerende evenement ‘Vaart in Diemen’. De activiteiten van Ondernemend Diemen staan ook open voor deelnemers aan ZAAI Diemen.

ZAAI Diemen - Ondernemend Diemen

Academie voor Succesvol Ondernemen

Bij de Academie voor Succesvol Ondernemen worden ambitieuze ondernemers begeleid door ervaren trainers/coaches om succesvol te worden bij vier belangrijke onderdelen van ondernemen: sales, marketing, persoonlijk leiderschap en bedrijfsvoering.

Anja de Die is internationaal gecertificeerd NLP trainer en coach, initiatiefnemer en eigenaar van de Academie voor Succesvol Ondernemen. Zij zal voor ZAAI Diemen 2018 het coachingtraject verzorgen.

ZAAI Diemen - Academie voor Succesvol Ondernemen

GrowthFactory

Door bij te dragen aan het programma Zaai Diemen ondersteunt GrowthFactory lokale ondernemers op prettige en praktische wijze bij dit deel van hun ondernemersreis, op weg naar een waardevolle onderneming.

GrowthFactory gelooft in ondernemers die groeien vanuit hun intentie. Vanuit die unieke drijfveer bouw je aan een waardevolle onderneming die wat betekent in euro’s, voor je klanten én de samenleving. Daarom zetten we je intentie om in je GroeiFactor. De GroeiFactor maakt concreet hoe je je waarde vermenigvuldigt, in elke groeifase. Met je persoonlijke Groeiformule weet je vervolgens precies wat je te doen staat wat betreft je product, processen en persoonlijke ontwikkeling. Zo maak je je waarde waar.

Zie ook www.growthfactory.nl